Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 4 Nisan 2021 #11 Ali Tolga dedi: "Oyun oynama" yazıyor 3. şıkta. Genişletmek için tıkla... Hocam bende göz hastalığı var gibi oyunu oynama olarak gördüm galiba.
Ali Tolga dedi: "Oyun oynama" yazıyor 3. şıkta. Genişletmek için tıkla... Hocam bende göz hastalığı var gibi oyunu oynama olarak gördüm galiba.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 4 Nisan 2021 #12 2 ama onu istemezsen 3.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.434 Çözümler 7 4 Nisan 2021 #13 Cingöz Recai dedi: Oynayış tarzım olan 2. @Ahmet_53 @Donkobus pubg kaç kere oynadınız? Genişletmek için tıkla... 3500 üstü saatim var. Sorun mu vardı?
Cingöz Recai dedi: Oynayış tarzım olan 2. @Ahmet_53 @Donkobus pubg kaç kere oynadınız? Genişletmek için tıkla... 3500 üstü saatim var. Sorun mu vardı?
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 4 Nisan 2021 #14 emrahyildirim82 dedi: Cevaplar; 1- sabır. 2- sen de hile kullan. 3- oyun oynama. 4- bilgisayarı sat kurtul. Sizce? Genişletmek için tıkla... Cingöz Recai dedi: Oynayış tarzım olan 2. @Ahmet_53 @Donkobus PUBG kaç kere oynadınız? Genişletmek için tıkla... 100 saatten fazla.
emrahyildirim82 dedi: Cevaplar; 1- sabır. 2- sen de hile kullan. 3- oyun oynama. 4- bilgisayarı sat kurtul. Sizce? Genişletmek için tıkla... Cingöz Recai dedi: Oynayış tarzım olan 2. @Ahmet_53 @Donkobus PUBG kaç kere oynadınız? Genişletmek için tıkla... 100 saatten fazla.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 4 Nisan 2021 #15 Donkobus dedi: 3500 üstü saatim var. Sorun mu vardı? Genişletmek için tıkla... Her maç hile geliyordu raporladığım bir kişi bile banlanmamış bende keyifli keyifli hile kullanıyorum.
Donkobus dedi: 3500 üstü saatim var. Sorun mu vardı? Genişletmek için tıkla... Her maç hile geliyordu raporladığım bir kişi bile banlanmamış bende keyifli keyifli hile kullanıyorum.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 4 Nisan 2021 #16 Cingöz Recai dedi: Her maç hile geliyordu raporladığım bir kişi bile banlanmamış bende keyifli keyifli hile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayıp değil mi annenize sövülmesinde razı mısınız çok merak ediyorum sövülmeyi hak ediyorsunuz.
Cingöz Recai dedi: Her maç hile geliyordu raporladığım bir kişi bile banlanmamış bende keyifli keyifli hile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayıp değil mi annenize sövülmesinde razı mısınız çok merak ediyorum sövülmeyi hak ediyorsunuz.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 4 Nisan 2021 #17 Ahmet_53 dedi: Ayıp değil mi annenize sövülmesinde razı mısınız çok merak ediyorum sövülmeyi hak ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çelik ayna(!) Şaka bir yana umurumda bile değil bana sövene bende söverim bu arada küfür ederek kendi seviyelerini gösteriyorlar.
Ahmet_53 dedi: Ayıp değil mi annenize sövülmesinde razı mısınız çok merak ediyorum sövülmeyi hak ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çelik ayna(!) Şaka bir yana umurumda bile değil bana sövene bende söverim bu arada küfür ederek kendi seviyelerini gösteriyorlar.
emrahyildirim82 Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #18 Sanırım çok oyunculu Online oyunları bırakmak hem sağlık hem maddi açıdan en mantıklısı olacak. Bilgisayarı satıp PlayStation hikayeli oyunlara başlamanın zamanı gelmiş. Yorumlar için teşekkürler.
Sanırım çok oyunculu Online oyunları bırakmak hem sağlık hem maddi açıdan en mantıklısı olacak. Bilgisayarı satıp PlayStation hikayeli oyunlara başlamanın zamanı gelmiş. Yorumlar için teşekkürler.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 4 Nisan 2021 #19 Cingöz Recai dedi: Çelik ayna(!) şaka bir yana umurumda bile değil bana sövene bende söverim bu arada küfür ederek kendi seviyelerini gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... Sende hile kullanarak seviyeni gösteriyorsun sana sövene sende söverim diyorsun seviyesiz bir insan olduğun ortada.
Cingöz Recai dedi: Çelik ayna(!) şaka bir yana umurumda bile değil bana sövene bende söverim bu arada küfür ederek kendi seviyelerini gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... Sende hile kullanarak seviyeni gösteriyorsun sana sövene sende söverim diyorsun seviyesiz bir insan olduğun ortada.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 4 Nisan 2021 #20 5- PUBG oynama.