Çok doğru yazmışsın, aptal gerizekalı bir oyun için babana kredi birader.

1000TL bütçede R7 240 alsan dahi PUBG'de FPS değerlerin hele ki 1080p'de oynuyorsan düşük olacaktır, mümkünse Ryzen 3 1200 ve 1050Ti almaya çalış.

Aynı zamanda bence zorlama bütçeyi, biriktir kendi paranla al, krediyle falan uğraştırma sonra aileni

Benim sana tercihim ortalama paranın yettiği bir bilgisayar alıp Mobil Pubg oynaman . Aynı lezzeti sana verebileceğine inanıyorum. Hem tecrube yaparsın haritayı öğrenirsin ileri ki yaşlarında'da daha iyi bir pc alınınca girer düz Pubg'de kafamızdan vurursun . Hem ailen zorlanmaz, hem senin istediğin olur .

Dostum 1000 TL ile PUBG için bilgisayar toplamak imkansız. PUBG için en az 2.500 TL gerekir.

1000 tl ye 2. El sistem toplamanız tavsiye ediyorum sahibinden adlı siteyi gez 600 e falan 1050 ti al daha sonra üstüne orersin pc yi

Bakıyorum da atıp tutmalar, yanlış yönlendirmeler havada uçuyor. Bana tam bütçenizi belirtirseniz istediğiniz PUBG bilgisayarını oluşturabilirim. Yakında bu tarz sistemler toplayıp satışa sunmayı planlıyorum. Herkes verdiği paranın hakkını veren bilgisayarlar alsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…