Bilgisayarı olmayanlar ya da bilgisayarı kaldırmayanlar PUBG'yi nasıl da kötülüyorsunuz görüyorum. Ben sadece gülüyorum bu yorumlara. Ya da yeteneksizin önde gidenisiniz beceremiyorsunuz oynamayı.

Benim bu önerdiğim sistemi alırsan seni hiç üzmez ayrıca anakart 16 GB RAM destekleyebiliyor.
Önerdiğim işlemci ise sana PUBG oyununda yeterli performansı sağlayacaktır ayrıca bu anakarta güçlü işlemciler takabilirsiniz.
Örnek: Intel® Core™ i7-970 Processor (12M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) Ürün Teknik Özellikleri
Önerdiğim 2 ekran kartı da PUBG oyununda yeterli performans verecektir ve güncel oyunları belli ayarlarda sorunsuz oynayabilirsin.
Güç kaynağı ve kasayı dahil ettim ve toplam 1030 lira tuttu bence PUBG için gayet güzel bir sistem oldu.
Ve işlemciyi Çin'den daha ucuza alabilirsin.
Tahmini Teslimat Zamanı

hocam ilk önerdiğin ekran kartı biraz garip geldi bana ilk kez gördüm.İşlemci ile ekran kartı darboğaz sorunu olmaz dimi? 1050 taksam nasıl olur 500 TL ye bulursam

hocam ilk önerdiğin ekran kartı biraz garip geldi bana ilk kez gördüm.İşlemci ile ekran kartı darboğaz sorunu olmaz dimi? 1050 taksam nasıl olur 500 TL ye bulursam
İlk önerdiğim ekran kartı size PUBG'de yeterli performansı sağlayacaktır.
1050 alırsanız kısmen bir darboğaz yaşarsınız bunu önlemek için 2 sene sonra işlemciyi bununla
değiştirin.
Intel® Core™ i7-970 Processor (12M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) Ürün Teknik Özellikleri
1060 bile takabilirsiniz.

Ya PUBG'yi napıcaksın Fortnite gibi oyun varken zaten o bütçeye de toplanmaz bence ama konunun dışına da sapmadan söylemek gerekirse parçaları ikince alıcağını düşünürsek belki low'da 45-50 FPS alabilirsin ayrıca X4 950 + GTX 1050 veya 1030'da düşünebilirsin.

İnsanların zevkleri farklıdır ben şimdi sana PUBG varken Fortnite oynanır mı diye sorsam eminim şuan yazdığımın aynısını yazardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…