PUBG (Steam) için sistem istiyorum. Diğer oyunları da oynayacağım ama o oyunların sistem gereksinimi PUBG'den daha düşük. Masaüstü toplama ya da hazır sistem önerebilirsiniz. Oyunu orta performans, FPS'de oynamak istiyorum. Bütçe 5000-5500 TL eğer yetmez ise Max. 6000 TL olabilir.
PUBG (Steam) için sistem istiyorum. Diğer oyunları da oynayacağım ama o oyunların sistem gereksinimi PUBG'den daha düşük. Masaüstü toplama ya da hazır sistem önerebilirsiniz. Oyunu orta performans, FPS'de oynamak istiyorum. Bütçe 5000-5500 TL eğer yetmez ise Max. 6000 TL olabilir.
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Bu sistem iyi gibi duruyor, sistemde de Rami 16gb yapmanızı öneririm, eğer içinde sorunlu parçalar varsa benden daha bilgili arkadaşlar sizi bilgilendirir.
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Bu sistem iyi gibi duruyor, sistemde de RAM'i 16 GB yapmanızı öneririm, eğer içinde sorunlu parçalar varsa benden daha bilgili arkadaşlar sizi bilgilendirir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
TX PowerMAX 300W Güç Kaynağı Güçlü, Güvenilir, Sessiz ! Cep Yakmayan, Ekonomik, Stabil Güç Kaynağı TX kaliteyi ekonomik fiyata sunduğu PowerMAX serisi toplam 300W çıkış gücüne sahip güç kaynağını tasarladı. Pek çok bilgisayar...
New Page 2 İŞLEMCİNİZ ARTIK DAHA SOĞUK ! Akasa'nın 8cm Fanlı AM2+/AM3+/AM4/FM1/FM2+ Uyumlu İşlemci Soğutucusu ile AMD işlemciniz artık buz kesecek ! Akasa Hakkında 1997 yılında Tayvan ve İngiltere ofisleri ile kurulan Akasa, süregelen Kişiselleştirilmiş PC (Custom PC) devrimine 2000...