PUBG için en iyi emülatör hangisi?

DeliVahit

Hectopat
Daha fazla  
PUBG Mobile oynamak için önerileri dinleyerek GameLoop indirmiştim. Tonlarca ayar değiştim OpenGL DirectX grafik ayarları emülatör ayarları gibi ama kasma takılma sorunlarını çözemedim. Ekran kartım 1060 6 GB işlemcim Intel i5 7500 3.40 16 GB RAM var. Oyunu 120FPS'ye kadar açabiliyordum 90 100 FPS alıyordum ama FPS düşmesi yiyordum. 5 saniyeliğine kitleniyordu oyun. GameLoop yerine ne kullanabilirim? BlueStacks MEmu vs. ?

Nox deneyebilirsiniz, bende BlueStacks'taki oyunlar kastığından Nox kullanıyordum ciddi anlamda FPS farkı vardı.

sadece gamelo0p kullanman iyi olur diğer emülatorler oyun bulamıyor çoğunlukla

sadece gamelo0p kullanman iyi olur diğer emülatorler oyun bulamıyor çoğunlukla
Hocam haklısın da ben hayatımda başka bir oyunda 90 100 fps alıp fps Dropbox yiyeni görmedim oyun 5dk akıcı oynanıyor sonra 5sn boyunca duruyor bildiğin pubgde anlık takılmalar çok ca sıkıyor

GameLoop kullanmanı öneririm diğer emülatörlerde oyuncu az olduğu zar zor maç bulacakdır GameLoop hem oyuncu daha fazla hem de tuş atamaları iyi.

GameLoop kullanmanı öneririm diğer emülatörlerde oyuncu az olduğu zar zor maç bulacakdır GameLoop hem oyuncu daha fazla hem de tuş atamaları iyi.

Hocam zaten GameLoop'ta FPS düşmesi yediğim için alternatif arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…