PUBG için G120 vs G300S

KerimBey37

Decapat
Arkadaşlar max 150 TL. Logitech G102 mi alayim G300S mi alayim? Ikısı aynı fiyat olsa ne alırdınız? PUBG için alıyorum ayarlaması kolay mıdır? Geri tepmeyi önlemek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben G300S kullanıyorum. Eli büyük olanlar için biraz küçük gelebilir, benim elim çok küçük değil tabi ama bu mouse ile çok rahat ediyorumm. PUBG ve özellikle CS:GO'da çok iyi performans alıyorum. Eğer elin çok büyük değilse, G300S almanı öneririm. Elin büyük olduğunda sol ve sağ tuşların yanlarında bulunan diğer tuşlara parmağının çarpma ihtimali var bu nedenle G102 alırsan bu sorunu yaşamazsın fakat elin çok büyük değilse G300S'i rahat kullanırsın.

Ben G102 aldım memnunum. Ancak oyunda makroya karşıyım. Geçen gün adam SKS'yi AKM gibi kullanarak öldürdü beni. Rapor attım ban yedi. Yani makroya çok güvenmeyin. Bilmiyorum belki de hileciydi. Ben makro diye düşünüyorum.

Ben makro kullan demedim sadece bu mouse ile daha rahat ettiğimi, elime tam oturduğunu belirttim.

30 TL daha bütçe arttırabilirseniz Rival 110 öneririm. Eskiden kullandığım rahat bir mause şu anda Rival 650 kullanıyorum.

Tesekkürler arkadaslar. Rıval 110 G102'den farkı nedır cok daha ıyı mıdır ? G102 150 TL daha da ınebılır dıye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…