PUBG için i3 2100 ve HD 5450 sistem yükseltme

44federal43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PC sürekli ve sürekli her oyunda kasma yaşıyordu. En son BF 3 aldım ve onda da kastı sıkıldım artık. Ne sıkıntısı varsa diye baktım ve ekran kartı al dediler. Sonra da işlemci al dediler. Ben de buraya sormak istedim, emin olamadım. Mesela PUBG oynamak istiyorum ve donmamasını istiyorum. Normal grafik ayarlarında nasıl bir donanıma sahip olmam gerekli?

• Ekran kartı: HD 5450
  • İşlemci: Intel i3-2100
  • Bellek: 4096 MB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM en az 8 GB'a çıkmalı. Ekran kartı da en az DX11 destekli giriş ve orta seviye karışımı bir kart olmalı. GT 1030 olabilir mesela.

Bu sistemi upgrage etmek mantıksız olur. Satıp yeni sistem almak çok daha mantıklı. AMD'nin APU işlemcilerinden biriyle sistem toplarsanız ekran kartı almadan sizi belirli bir süre sorunsuz götürür. O arada sizde ekran kartı parası biriktirir ekran kartı alırsınız.

2.el i5 4460 veya i3 7100, GT 1030 ve 8 GB RAM ile düzelebilir.
Bu işlemciler ile yeni bir anakart ve ekstra RAM masrafı çıkacağını da unutmayın. Zira bu işlemciler şu anki anakart ile kullanılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…