Merhaba arkadaşlar, PUBG oynamak için bilgisayar toplamak istiyorum. Yalnız bütçem fazla değil.
İ3 8100 almam uygun olur mu? Oyunu orta ayarlarda açabilir miyim? Yorumlarsanız sevinirim, iyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar, PUBG oynamak için bilgisayar toplamak istiyorum. Yalnız bütçem fazla değil.
İ3 8100 almam uygun olur mu? Oyunu orta ayarlarda açabilir miyim? Yorumlarsanız sevinirim, iyi forumlar.
Arkadaşın yazdığı iyi de, PUBG'ye İntel Pentium G4560 3.50 GHz yetersiz kalır. En azından i3 8100 al. PUBG zaten orta ayarda oynanan bir oyun değil. Twitch'den canlı yayın falan izlediyseniz, optimize olmadığını görürsünüz. 1080 Tİ'ın bile bazen 40 FPS gördüğü bir oyun. Ekran kartını da GTX 1050 alırsan; very low ayarlarda 70-100 arası, 1050 TI alırsan 80-110 arası fps alırsın. Almayı düşündüğün sistemin testlerini YouTube üzerinden bulmaya çalış. Fikir edinmene yardımcı olur.
Zevk alamazsın. Ben de GT 1030 kullanıyorum. Her ayarı kıstıktan sonra oyun çok kötü görünüyor. Her şeyi kısmana rağmen 45 - 60 FPS arası dalgalanıyorsun. Büyük şehirlerde daha kötü. PUBG için GTX 1050 altında ekran kartı almayın bence. İşlemciden kısın G5400 yapın. Ekran kartını GTX 1050 yapın.