PUBG için i5 3300 Sisteme yükseltme önerisi

mali27

Zeptopat
Daha fazla  
Bu PC ile PUBG'yi 60 FPS oynamak için uğraşmalı mıyım? Uğraşırsam neler eklemeliyim? Eklediğime değer mi?

Dosya Ekleri

• tec1.png
    445,4 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM bellek çok az. Geçen bir konuda 8 GB RAM de bile drop yaşadığını söyleyen birisini görmüştüm. Ek olarak ekran kartını göremedim yukarıda. Onu da DxDiag'dan atarsan sevinirim dostum.

RAM bellek çok az. Geçen bir konuda 8 GB RAM de bile drop yaşadığını söyleyen birisini görmüştüm. Ek olarak ekran kartını göremedim yukarıda. Onu da DxDiag'dan atarsan sevinirim dostum.

Bir de işlemcinin yeterlilik durumu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle 60 FPS akıcı oynayabileceğinizi düşünmüyorum. Arkadaşım ile oynarken kendisi 1050+i5 7500+8 GB RAM'li bilgisayarında bayağı bayağı düşük ayarlarda genelde 40-50 FPS civarı oynuyor ve sürekli drop yiyiyordu.

kardeşim zaten oynanmaz bu sistemle de... benim araştırdığım konu başlığından da anlaşılacağı üzere sisteme ekleme yapmalı mıyım? değer mi buna?

Öneriniz nedir?

Hocam maalesef sistem gereksinimlerine baktığımda karşılaştırma yaptım. Sistem hem işlemci hem de ekran kartı yönünden yetersiz kalıyor. Yani RAM belleği gereği kadar yükseltseniz bile sistem 60 FPS'i görmeyecek İşlemcinin, ekran kartının değişmesi RAM'in yükseltilmesi gerekli. O da maalesef zaten yeni PC parası.

Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…