iPad 9 ikinci elleri 7-8 bin arasında bütçeme uygun sizce alınır mı? Tavsiyeniz varsa yazar mısınız?
iPad 9 ikinci elleri 7-8 bin arasında bütçeme uygun sizce alınır mı? Tavsiyeniz varsa yazar mısınız?
2 - 3 bin lira daha üstüne koyabilirsen bu tableti öneririm. Onun dışında iPad 9 eskide kaldı belki kasmayabilir ama 2-3 sene sonra sorun çıkartabilir bir de 2.el demişsiniz.
iPad tablet konusunda daha iyi Android oyun performansında bence iPhone göre daha kötü.
Haklısınız hocam Apple ürünleri daha kaliteli ama 9.nesil iPad biraz eskide kaldı bir de 2.el demiş temiz midir bilemem ama yakın gelecekte sorun çıkartabilir dediğim gibi.
Temiz midir demek mantıksız bence mining yapılan bir şey değil 2.el temiz bulması kolay.
7300 TL'ye anlaştık kırığı çıkığı yok alınır mı? iPhone 8 Plus kullanıyorum bana akıcı geliyor PUBG de öyle ağır bir beklentim yok tabletten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.