Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 9 Nisan 2024 #1 PUBG oynamak için Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu tableti buldum sabit 60 FPS veriyormuş sizce alınır mı? Ayrıca Apple'ın sitesinde 15k olan tablet neden Trendyol'da 10k açıklarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2024
PUBG oynamak için Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu tableti buldum sabit 60 FPS veriyormuş sizce alınır mı? Ayrıca Apple'ın sitesinde 15k olan tablet neden Trendyol'da 10k açıklarsanız sevinirim.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 Willches dedi: PUBG oynamak için Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu tableti buldum sabit 60 FPS veriyormuş sizce alınır mı? Ayrıca Apple'ın sitesinde 15k olan tablet neden Trendyol'da 10k açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tablet PUBG için alınabilir. Trendyol'da daha ucuz olmasının sebebi farklı birinin satmadı. Pazarda ürünler daha ucuz oluyor.
Willches dedi: PUBG oynamak için Apple iPad 9. Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu tableti buldum sabit 60 FPS veriyormuş sizce alınır mı? Ayrıca Apple'ın sitesinde 15k olan tablet neden Trendyol'da 10k açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tablet PUBG için alınabilir. Trendyol'da daha ucuz olmasının sebebi farklı birinin satmadı. Pazarda ürünler daha ucuz oluyor.