PUBG için makrolu Bloody mouse önerisi

Merhaba,
PUBG ve PUBG Lite için Bloody marka makrolu bir mouse arıyorum. Bloody destek ekibine 2-3 mail attım ama geri dönüş yapılmadı. Modeller hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody nin tüm fareleri ortalama aynı yazılımı kullanıyor ki altta bulunan kaygan metallerde aynı sen şekil olarak istedigini beğenerek alabilirsin. Ama makro için crack atmayacaksan makrosu baya bahalıya patlıyor. Kullanmıyorum makrosunu ama bir kaç video da gördüm efsane oluyor.

Mouse modelleri hakkında bilgin yok gereksiz mesaj sayılabilir lakin PUBG oyun kuralları gereği makrolu donanım kullanmak süresiz ban sebebi. Yine de makrolu kullanmak istiyorum diyorsanız eğer, aygıt yöneticisi içerisinde mousenizin ismi yerine "HID UYUMLU AYGIT" gibisinden bir ibare bulundurun. Bu sizi ban yemekten kurtarır mı tam bilemiyorum ama önlem almaya çalışmış olursunuz.

Ben yaklaşık 2.5 yıldır PUBG oynuyorum şunu net olarak söyleyebilirim ki bu oyunu oynayanların %70'i belki daha fazlası makro kullanıyor. Çok direndim fakat rakip 300 400 metreden 6x ak sprey atıyor ve sekmiyor. Ayrıca makro kullanan çok arkadaşım var herhangi bir ban yeme durumu da yok bunu net olarak söyleyebilirim. Logitech, Bloody, Razer ve SteelSeries arasında kaldım malzeme kalitesi açısından en kötüsü sanırım bloody ama en iyi makro da sanırım bloody de o yüzden kararsız kaldım.
Peki aralarındaki fiyat farkının nedeni nedir? mesela p93 5000 cpi fakat 7vm modeli 3200 cpi . Ayrıca bazı modellerinde gecikme 1ms iken bazılarında 0.2 ms. Yine aynı şekilde p93 modelinde
PMW 3325 5K Optik Oyun Motoru kullanılırken başka bir modelinde farklı bir optik var. Yani fiyat farkı sadece ebatı değil. Başlığı açmamın sebebi biraz da bu teknik terimler hakkında bilgi almaktı.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2000 saatim falan var PUBG'de. Evet makrolar var ama 300 400 metreden 6x AK sprey için makro şart değil. Şahsen makro kullanmıyorum bilek ve yetenek meselesi.

Yaklaşık 2000 saatim falan var PUBG'de. Evet makrolar var ama 300 400 metreden 6x AK sprey için makro şart değil. Şahsen makro kullanmıyorum bilek ve yetenek meselesi.
Kesinlikle katılmıyorum. Kimse kusura bakmasın ben de sizin gibi düşünüyordum fakat nokta atışı yapanlar var. BU bilek işi değil. Cs go ve Pubg de 2000 saatten fazla saatim var kimin makro olup olmadığını anlayabiliyorum ve maalesef banlanmıyorlar. Keşke banlansalar da biz de makrolu mouse almak zorunda kalmasak. İsim vermek uygun düşmez ama yayıncıların bile çoğu makro kullanıyor. 300 400 sadece küçük bir örnekti . 600 700 metreden atanlarda var oraya takılma yani. Adam çok az sekme ile MK14 8x sprey atıyorlar. Neyse bunu tartışmak için gelmedim. Sonuçta makro ban sebebi değil. Önerebileceğiniz makrolu mouse var mı?

5 yıllık blody v7 Kullanıyorum gerçekten çok iyi fps oyunlarında aşırı rahat oynuyorum ve cs felan fare hızın 7.15 felan yani elin alışınca hızı artıryorsun resmen ben v7 buna alıştım

5 yıllık blody v7 Kullanıyorum gerçekten çok iyi fps oyunlarında aşırı rahat oynuyorum ve cs felan fare hızın 7.15 felan yani elin alışınca hızı artıryorsun resmen ben v7 buna alıştım
v7ma modeline baktım core 3 aktif geliyor. Fakat bazılarından duyduğum şey bloody alacaksan yeni modellerinden al. Yeni modelleri hangisi onu da bilmiyorum p93 almayı düşünüyorum fakat fazla inceleme videosu göremedim. Ayrıca a90 modeline de fazlaca bir revaç var. Bloody A90 - Bloody V7M - Bloody P85 - Bloody P93 Karşılaştırması - Epey bu 4 model arasından hangisi alsam bilemedim. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

dostum tabiki yeni modelerinden al ben dediğim gibi yıl 2015 de aldım maouse soyuldu artık

Sonuçta makro ban sebebi değil.
Kullanmak yada kullanmamak sana kalmış. Banlanmayan arkadaşların falan da varmış. Ama benim de makrodan banlanan bir çok arkadaşım var. Aynı türde fazla Report yediğin zaman anlaşılırsa banlanıyorsun. Evet sistem dosyası değiştirmiyorsun ve Anti-Cheat bunu algılamıyor. Neyse sana kalmış dediğim gibi sadece makro ile birlikte iyice bileğini köreltmeni istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…