Vallahi o kadar oyun oynadim, ilk defa bir oyun icin 2000 liraya islemci aldirani görüyorum.
bak bakalım %100 mü? Sen git hatta i9 falan al i7 çöker, pc yanar oyun için i9 lazım.(!) Bir daha da sagdan soldan duyduğun şeylerle bilmiş gibi konuşma.
Beni güldürme çocuk. Hiç bir şey bilmediğin çok belli. PUBG oynadığını bile düşünmüyorum. Şu videoya bak. Medium da 30FPS. Bu arkadaş bundan memnun olacak mı? Hayır. Herkes gibi gidip ayarları en düşüğe çekecek. Değişen bir şey olacak mı? Hayır. Arkadaş bütçe belirtmeden gidip saçma sapan öneriler veriyorsun. Gidip LOL oyna, bilmediğin işlere karışma.
Ne mi gerek var? Alacağı i3 8100 ile PUBG'de %100 darboğaz yaşayacak. Neden o kadar para verip sorun yaşasın? Biraz daha para biriktirir gider adam gibi işlemci alır uzun yıllar rahat eder. Hangimiz yanlış yönlendiriyoruz?
Bence bütçesi darsa ve arttıramıyorsa i5 8600K almalı. En azından OC yapma imkanı olur. Eğer bütçesi dar değilse kesinlikle i7 veya Ryzen 7 serisi almalı.
Görüşünüze saygı duyuyorum fakat bu bilgisayarla orta ayarlarda 90 FPS alınır. Arkadaş demişki low ayarlar olsun demek ki belirli bir bütçesi var 4 milyar biraz fazla kaçmış diye düşünüyorum