Arkadaşlar merhaba Steam üzerinden PUBG oynuyorum. Bende Rampage RM344 vardı ama grafik ayarı düşürdüğüm zaman renk oranı kötü olduğundan çamur gibi oluyordu şimdi yeni bir monitör alacağım önerisi olan var mı bütçem 1500-2000 arası renkleri iyi göstermesi çok önemli 144Hz 1ms olayından bahsetmiyorum çoğu monitör öyle şu an zaten.
Ben bunu buldum renkler canlı diyor ama kontrast oranı 1:1000 diyor.
Acer Nitro VG242YPbmiipx Monitör UM.QV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro VG242YPbmiipx Monitör UM.QV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
165FPS alamam shisui hocam ondan hiç bakmadım zaten üstüne 144 bile alamam PUBG'de LoL'de alıyorum 144 o kadarı yeterli bu sizin attığınız MSI ile benim attığım arasında fark var mı 27 inç için fiyat uygun geldi bana.
Sağ olun hocam yani biraz bakındım bilindik markaların 24 inç 144Hz monitörleri 1700-1900 arası değişiyordu hatta MSI'ın 24" modeli 1700 liraydı dedim almışken 27 alayım çünkü çoğu forumda 27" önerisi isteniyor 24 küçük gelmeye başladı sanırım insanlara, satmaya kalkarsamda rahatlık olur diye düşündüm.
Sistemim 10400F+ Galax GTX 970 olacak zaten aşırı bir FPS alabileceğimi düşünmüyorum PUBG'de. LoL içinde 144 yeterli olur diye düşünüyorum oyun bozuldu iyice öyle fazla hırslı oynayamam artık .
165FPS alamam shisui hocam ondan hiç bakmadım zaten üstüne 144 bile alamam PUBG'de LoL'de alıyorum 144 o kadarı yeterli bu sizin attığınız MSI ile benim attığım arasında fark var mı 27 inç için fiyat uygun geldi bana.