PUBG icin mouse pad önerisi

Darkseed30

Hectopat
Daha fazla  
@Michael_Kaiser hocam selamlar. Steam PUBG oynuyorum, bana ne önerirsin? DPI düşük tutmaya çalışıyorum genelde yani mouse'u koldan çekiyorum aşağıya bilekten değil, yeri geldiğinde spray yeri geldiğinde sabit duran adama M24 vs atıyoruz. Tavsiyeni bekliyorum.

@Michael_Kaiser hocam selamlar. Steam PUBG oynuyorum, bana ne önerirsin? DPI düşük tutmaya çalışıyorum genelde yani mouse'u koldan çekiyorum aşağıya bilekten değil, yeri geldiğinde spray yeri geldiğinde sabit duran adama M24 vs atıyoruz. Tavsiyeni bekliyorum.

Bütçeniz ne kadar ?

Yani hem kaysın hem kontrol olsun kafasındasın. Yanlış anlamadım değil mi?
aynen hocam ilk kaliteli mousepad im olacak o sebepten speed nedir kontrol nedir sadece terim olarak bilmekteyim hic deneyimlemedim senin tavsiyen benim icin onemlı

aynen hocam ilk kaliteli mousepad im olacak o sebepten speed nedir kontrol nedir sadece terim olarak bilmekteyim hic deneyimlemedim senin tavsiyen benim icin onemlı
ve eğer onerebılırsen dot skatezde alacagım marka modem soylersen onuda alayım almısken

ve eğer onerebılırsen dot skatezde alacagım marka modem soylersen onuda alayım almısken
Bunu alabilirsin skatez olarak. Pad olarak buna bak.
Bunlarda stok olsa bunları önerirdim ama gelmiyorlar.
Ace serenity biraz daha hıza yatkın ama hibrit yüzey.

Arkadaşlar FPS oyunları için (PUBG) mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Klasse Longteng çok memnundum 2 yıl oldu artık yıkayınca da yüzeyi deforme oldu. MPC480 çok beğendim yüzeyi sıvı tutmuyor fakat çok hızlı. Bana hybrid sıvı tutmayan ter vesairede ağırlaşmayan bir sert pad lazım. Longteng alınır mı? Tekrardan yoksa daha iyi bir öneriniz var mı? Wraith ace storm denedim çok yumuşak pad terlemede sıvı tutuyor ağırlaşıyor tamamen o bölge.

Hocam selamlar. Ben de PUBG oynuyorum ve acilen mouse pad lazım. Su an kullandığım cok kalitesiz, ter bulasınca hiç kaymıyor, sprayler dengrsiz vs. siz hangi mouse padde kadar kıldınız?

@Machvins

Son düzenleyen: Moderatör:
Ace serisi için ter tutma sorunundan bhsetmşler birde taban cok içe gömülüyormus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı