tahacmrk Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Merhaba iyi forumlar herkese. Bu aralar PC'de bir çok zamanımı PUBG (Steam) oynayarak geçiriyorum. Yaşım 25. Derecesi önemsiz +16 yaş, mikrofonu düzgün PUBG oynayabileceğim arkadaşlar arıyorum. Muhabbetim iyidir, oyunum pek iyi olmasa da.
Merhaba iyi forumlar herkese. Bu aralar PC'de bir çok zamanımı PUBG (Steam) oynayarak geçiriyorum. Yaşım 25. Derecesi önemsiz +16 yaş, mikrofonu düzgün PUBG oynayabileceğim arkadaşlar arıyorum. Muhabbetim iyidir, oyunum pek iyi olmasa da.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 25 Ocak 2021 #2 @gotikorsan Güzel kardeşim bak daha yeni gelmişsin, bu forumda oyun arkadaşı bulabiliyorsun, yeni bir şey öğrendin bak.
@gotikorsan Güzel kardeşim bak daha yeni gelmişsin, bu forumda oyun arkadaşı bulabiliyorsun, yeni bir şey öğrendin bak.
tahacmrk Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Konu günceldir.