PUBG İçin PC Toplama

Destroying

Hectopat
Bir bakıyorum ucuz PC'de PUBG 70FPS bir bakıyorum pahalı PC ikisi de aynı ayar 30 FPS. Anlamadım yardım edin.

PUBG için önerilen ekran kartı GTX 1050 dir.
Bunun altı segmentteki ekran kartları bir şekilde başınıza problem açıyor.
Bunu söylememe rağmen 750Ti ile sıkıntısız şekilde oynayanlar da mevcut.
İlk 2 çekirdeki yüksek GHz değerlerinde çalışan ve güncel olan çok çekirdekli bir işlemci ile bu ekran kartını destekleyin. En az 2 modül RAM ile minimum 8GB RAM bilgisayarınızda olmalı.
Sisteminizi SSD ye kurun. Oyununuzu SSD de yer olması durumunda buraya kurmaktan çekinmeyin.
Güncel Driverlarınızı her daim kontrol edin. Çok düşük bütçeler ile 70-80 FPS almak çok zor değildir.

Düşük bütçeli dediğimiz zaman aklımıza DDR3 AM3 ve ya AM3+ bilgisayarlar geliyor. Evet doların artması onları da vurdu ama DDR4 bir bilgisayara göre çok çok düşük bütçeler ile eski nesile yönelen birsürü insan var.

468 TL fiyatı olan AM3 anakarta uyumlu FX 8320 8 çekirdekli bir işlemcinin performansı.

Güncel fiyatı en düşük 721 TL olan LGA1151 soketli Pentium Gold G5600 2 çekirdekli bir işlemci

Yeni ve pahalı olan her zaman eski ve ucuz olandan iyi değildir..

Çok iyi araştırma yapılmalı. Destek istersen bana özelden ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Xbox one x alın. Monitör alın. Mouse klavye dönüştürücüsü alın ve keyfinizce oynayın. İkinci elden alsanızda sizi tutar şuan pc çok pahalı. Konsol alıp takılabilirsiniz bitek pubg için.

Xbox one x alın. Monitör alın. Mouse klavye dönüştürücüsü alın ve keyfinizce oynayın. İkinci elden alsanızda sizi tutar şuan pc çok pahalı. Konsol alıp takılabilirsiniz bitek pubg için.
O bile çok pahalı. O paraya 1050ti ile bir sistem kurulabilir.

Sadece oyun olarak bakıyorsunuz. Programlama, çalışma alanları, web tasarımı, mining gibi platformlar için bilgisayar almak şart.

Pubg dediği için konsol önerdim. Pc de bitek oyun oynanacaksa konsol mantıklı bana göre. Hem pc kullanan hem konsol kullanan biriyim o yüzden yazdım. Gtx 1080 ryzen 7 2700x li sistemim var ama konsoldaki Pubg gayet kaliteli görüntü olarak.
O bile çok pahalı. O paraya 1050ti ile bir sistem kurulabilir.
İkinci elleri 2100 2500 arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…