PUBG için Prime'a gerek var mı?

Hocam fpp oynuyorum zaten diğeri çok sarmıyor ama Fpp'de saçma saçma ölünce deli oluyorum oluyor cidden deli oluyorum adamın canı 1 kalıyor sonra zıplayarak kar98 ile noscope HS atıyor ölüyorum sonra deliriyorum cidden. Miramar sarıyor aslında beni en sevdiğim harita o ama ne kadar sürede gelir bilemiyorum.

Hocam şuna baksanıza kafayı yersiniz cidden geziyorum kimse yok tam kaza yaptığım yerde adam çıkıyor şaka gibi yeminle hep böyle saçma saçma ölüyorum monitöre patlatacağım bir tane şimdi ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ortalama PUBG maçı:

Hocam 1 ölsem 2 ölsem sıkıntı değil güler geçerim ama 10 maç atıyorum 8 tanesinde böyle ölüyorum kafayı yiyeceğim ya
FPP pusucuları TPP'ye göre daha toxic olduğu için TPP geçtim ben. 30 dakika loot yapıp adamlara vermekten sıkıldım.

Fpp pusucuları Tpp'ye göre daha toxic olduğu için tpp geçtim ben. 30 dakika loot yapıp adamlara vermekten sıkıldım.

Hocam oyuna aslında alışınca basit olacak gibime geliyor şu an yakın fightlarda ortalamayım ama uzak fightlar sıkıntı şu mermi fiziğine falan alışırsam güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…