PUBG için R9 380 alınır mı?

Choco

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, İkinci el temiz bir ekran kartı alacağım. i3 6. nesil 3.7 GHz işlemci var. PUBG'ye özel olarak SAPPHIRE NITRO R9 380 4 GB 256 bit GDDR5 alınır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
AMD R9 380'nin güç ihtiyacını karşılayabilecek bir powersupply'a sahipmisin ? Kaliteli 600Watt powersupply'ları ağlatıyor resmen. Yeni bir powersupply alacak olsan en az 750Watt tavsiye ederdim.

Alacağınız kartın güç ihtiyacınıda dikkate alın bence. Birde bu kart ısındığı için kasanın içininde düzenli ve hava akışının iyi olması lazım.

Eski mimariye sahip ekran kartları güncellemeleri daha önce bitecek, güç ihtiyacı ve ısınma konusunda da rxlerden gerideler. Daha güncel RX kartlara yönelmen geleceğe daha yönelik ama evet R9 380 PUBG için hayli yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma konusunda özellikle -en azından benim kullandığımda- berbat ötesi bir kart. Yukarıda arkadaşların dediği gibi RX 570'lere göz gezdirebilirsiniz.

400 TL ye aldım. Çok çok az kullanıldığı için deneyeceğim. Cevap verenlere teşekkür ederim.

Elime ulaşmadı henüz haftasonu ulaşır gibi.. Gelince deneyeceğim umarım söylediğiniz gibi olur. Fakat Pw.sp. Yetersiz kalıyor, Bir süre sorun teşkil etmezse iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı