M Musti9090 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 PUBG için taktik verir misiniz? As'a çıkmak istiyorum da.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 Musti9090 dedi: PUBG için taktik verir misiniz? As'a çıkmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Klasik rekabetçi oyun taktiği: Uçaktan en son atla bir yerlerde sürekli yat en sona kal.
Musti9090 dedi: PUBG için taktik verir misiniz? As'a çıkmak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Klasik rekabetçi oyun taktiği: Uçaktan en son atla bir yerlerde sürekli yat en sona kal.
woodythepecker Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 İyi bir taktik midir bilmem ancak ben güvenli bölgenin dış hattında oynuyorum hep. Böylece arkadan saldırıya uğrama şansım hep düşük oluyor. Ek olarak yüksek noktalarda kalmaya dikkat ediyorum. Yüksekte olan hep avantajlıdır.
İyi bir taktik midir bilmem ancak ben güvenli bölgenin dış hattında oynuyorum hep. Böylece arkadan saldırıya uğrama şansım hep düşük oluyor. Ek olarak yüksek noktalarda kalmaya dikkat ediyorum. Yüksekte olan hep avantajlıdır.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.858 Makaleler 3 Çözümler 25 15 Nisan 2025 #4 TimoLoX dedi: Klasik rekabetçi oyun taktiği: Uçaktan en son atla bir yerlerde sürekli yat en sona kal. Genişletmek için tıkla... Oyundan soğutuyor bu tipler yapmasınlar bunu.
TimoLoX dedi: Klasik rekabetçi oyun taktiği: Uçaktan en son atla bir yerlerde sürekli yat en sona kal. Genişletmek için tıkla... Oyundan soğutuyor bu tipler yapmasınlar bunu.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #5 Mantar09 dedi: Oyundan soğutuyor bu tipler yapmasınlar bunu. Genişletmek için tıkla... Rank kasmak için en ideal yöntem bu maalesef. Ona buna sıkarak yükselmek mümkün değil ki.
Mantar09 dedi: Oyundan soğutuyor bu tipler yapmasınlar bunu. Genişletmek için tıkla... Rank kasmak için en ideal yöntem bu maalesef. Ona buna sıkarak yükselmek mümkün değil ki.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.858 Makaleler 3 Çözümler 25 15 Nisan 2025 #6 TimoLoX dedi: Rank kasmak için en ideal yöntem bu maalesef. Ona buna sıkarak yükselmek mümkün değil ki. Genişletmek için tıkla... Battle Royale oyunun da yatacaksan oyuna girmenin ne mantığı var ki.
TimoLoX dedi: Rank kasmak için en ideal yöntem bu maalesef. Ona buna sıkarak yükselmek mümkün değil ki. Genişletmek için tıkla... Battle Royale oyunun da yatacaksan oyuna girmenin ne mantığı var ki.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #7 Mantar09 dedi: Battle Royale oyunun da yatacaksan oyuna girmenin ne mantığı var ki. Genişletmek için tıkla... Onu ben de anlayabilmiş değilim. Yatıp yatıp en yüksek ranka gelsen ne olur? Saçma sapan işler işte. Dümdüz gir oyna.
Mantar09 dedi: Battle Royale oyunun da yatacaksan oyuna girmenin ne mantığı var ki. Genişletmek için tıkla... Onu ben de anlayabilmiş değilim. Yatıp yatıp en yüksek ranka gelsen ne olur? Saçma sapan işler işte. Dümdüz gir oyna.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 15 Nisan 2025 #8 Mobilde çok kolay asa çıkmak?
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 15 Nisan 2025 #9 Kararlığın yüksek olmalı. Mantıklı hamleleri asla boşa çıkarmamalısın. M'den sürekli alanı takip et ve konumunu dikkatli seç.
Kararlığın yüksek olmalı. Mantıklı hamleleri asla boşa çıkarmamalısın. M'den sürekli alanı takip et ve konumunu dikkatli seç.
M Musti9090 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #10 Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. TimoLoX dedi: Rank kasmak için en ideal yöntem bu maalesef. Ona buna sıkarak yükselmek mümkün değil ki. Genişletmek için tıkla... Haklısın ona buna sıkarak çıkılmıyor ayrıca pusu atanlar ve arkalayanlarda oyundan soğutuyor. Sukunanınteli dedi: Mobilde çok kolay asa çıkmak? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi pusu atanlar ve arkalayanlar yüzünden çıkılmıyor normal geziniyorum bir yere giriyorum hemen arkalıyorlar. As'a çıkmama 19 puan kaldı taktikler için sağ olun.
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. TimoLoX dedi: Rank kasmak için en ideal yöntem bu maalesef. Ona buna sıkarak yükselmek mümkün değil ki. Genişletmek için tıkla... Haklısın ona buna sıkarak çıkılmıyor ayrıca pusu atanlar ve arkalayanlarda oyundan soğutuyor. Sukunanınteli dedi: Mobilde çok kolay asa çıkmak? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi pusu atanlar ve arkalayanlar yüzünden çıkılmıyor normal geziniyorum bir yere giriyorum hemen arkalıyorlar. As'a çıkmama 19 puan kaldı taktikler için sağ olun.