PUBG İçin Taktik Önerisi

Ateş ettiğinde ucunda flaş gözüküyor. Adamların nereden sıktığını anlaman için benim izlediğim yol şu;

Sesin nereden geldiğini anlamak ve ona göre bir ağacın evin arkasına geçmek.

Sonra pickleyerek adamın nereden sıktığını tam olarak görmek. Göremezsen de korkma ateş ettiğinde silahının ucundan flaş çıkıyor.

Eğer elinde kar vs tek sıkma hakkı olan silah varsa bir kere ateş etsin ve sonra sen bakıp onu vur.

İyi bir kulaklığın yoksa mermilerin hangi yönden geldiğini anlama ihtimalin o kadar düşer.
Kulaklık çok fark ediyor mu cidden? Bende 20 TL'lik çok dandik bir kulaklık var da bende arkadaşın dediği gibi mermilerin nereden geldiğini çözemiyorum. Hatta ses kasarken ayak seslerinin bile nereden geldiğini çözemiyorum. Sebebi kulaklık mıdır?

Tabii ki de. Ses kasmanın altın aracı kulaklık

Benim kulaklıkta 25 TL
Anladım bu flaş gizleyici eklenti ondan var o zaman

Flaş çıkmayacağı için sadece adamı görmeye oynayacaksın yada ses kasacaksın.

Kulaklığın öneminin büyük olduğunu düşünüyorum ama iş tabii sadece kulaklık ile bitmiyor, sesin ortalama hangi taraftan geldiğini az çok anlayıp arkadaşların dediği gibi ateş ederken çıkan flaşı aramalısın. Flaş gizleyicisi varsa sesin yönünü anlayıp adamı görmekten başka çaren yok. Ben de @GorkemRyz in dediği gibi yapıyorum genelde. Birisi ateş ettiği zaman sesten anlayıp o yöne cover alıyorum ve ufak ufak pickleyip adamın flaşını görmeye çalışıyorum.

Kesinlikle kulaklık şart ayak sesi nerden geliyorsa pusuda bekleyin, önünüze geçtiği zaman hemen arkasından ateş edin. O dönene kadar siz onu vurmuş oluyorsunuz zaten, buda benim taktik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…