PUBG İçin Taktikler

SinnerRose

Hectopat
Yer
Tavşanlı\Kütahya
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG oynarken taktikler nelerdir. Ben en çok nereden ateş ettiklerini bulmada zorlanıyorum.

Sürekli oyna hep oyna antrenman yap aim çalış. Tek diyebileceğim çok fazla oyna elini alıştır

İyi oynayan yayıncı vs izleyip ordan birkaç taktik kaptıktan sonra tecrübeyle sabit kendin mantık yürüterek üstüne katarsan daha verimli olur. Benim nacizane tavsiyem ölmekten korkma, korkak oynama ama bodozlamada dalma. İyi loot çıkan yerleri rehberlerden öğrenip, iyi ses kasıp mantık yürüterek oynarsan zaten bir süre sonra su yolunu bulur.

Her oyunda sadece saklanarak her zaman ilk 10 a gidiyorum ve çıplak olarak sadece bir tabanca alıyorum.

Bence taktik falan yok. Biraz doğaçlama oynamak lazım. Zevkini de böyle alıyoruz zaten. İlla ki taktik istiyorsanız. YouTube ve Twitch'e bakabilirsiniz.

Oyunu çok fazla oynamalısın böylece haritaya olan hakimiyetini böyle artırmış olacaksın. Sonrasında adamların yerlerini daha kolay anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…