YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba PUBG güncelliyorum. Disk kullanım hızı çok düşük fakat ETS 2 gibi oyunları güncellediğimde çok yüksek, nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Merhaba PUBG güncelliyorum. Disk kullanım hızı çok düşük fakat ETS 2 gibi oyunları güncellediğimde çok yüksek, nasıl düzeltebilirim?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 11 Temmuz 2024 #2 YaseRR dedi: Merhaba PUBG güncelliyorum. Disk kullanım hızı çok düşük fakat ETS 2 gibi oyunları güncellediğimde çok yüksek, nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2248606 Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo ile bir disk sağlık testi yapıp görsel olarak ekleyebilirsin, diskin ömrü azaldıysa o yüzden olabilir. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Merhaba PUBG güncelliyorum. Disk kullanım hızı çok düşük fakat ETS 2 gibi oyunları güncellediğimde çok yüksek, nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2248606 Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo ile bir disk sağlık testi yapıp görsel olarak ekleyebilirsin, diskin ömrü azaldıysa o yüzden olabilir.
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Xei dedi: CrystalDiskInfo ile bir disk sağlık testi yapıp görsel olarak ekleyebilirsin, diskin ömrü azaldıysa o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Xei dedi: CrystalDiskInfo ile bir disk sağlık testi yapıp görsel olarak ekleyebilirsin, diskin ömrü azaldıysa o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla...
Y yusuf_48 Femtopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 çözebildin mi bende aynı sorunu yaşıyorum Artı 0 Eksi
KS KS YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 yusuf_48 dedi: Çözebildin mi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir diske kurdum PUBG'u ve temiz format attım. Artı 0 Eksi
yusuf_48 dedi: Çözebildin mi bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir diske kurdum PUBG'u ve temiz format attım.