Me30E Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Gençler selamlar. Oyuna girdiğimde fotoğraftaki gibi kalıyor. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_2025-03-08-00-08-25-600_com.instagram.android.jpg 42,2 KB · Görüntüleme: 36
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.940 Çözümler 56 8 Mart 2025 #2 Me30E dedi: Gençler selamlar. Oyuna girdiğimde fotoğraftaki gibi kalıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Gereksinimleri karşılıyorsa nedeni oyun dosyalarında arayabiliriz. Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
Me30E dedi: Gençler selamlar. Oyuna girdiğimde fotoğraftaki gibi kalıyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Gereksinimleri karşılıyorsa nedeni oyun dosyalarında arayabiliriz. Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
Me30E Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 Burak Karabal dedi: Sisteminiz nedir? Gereksinimleri karşılıyorsa nedeni oyun dosyalarında arayabiliriz. Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sistemim gereksinimleri karşılıyor sorun yok dosyaları doğruladım birşey değişmedi maalesef
Burak Karabal dedi: Sisteminiz nedir? Gereksinimleri karşılıyorsa nedeni oyun dosyalarında arayabiliriz. Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sistemim gereksinimleri karşılıyor sorun yok dosyaları doğruladım birşey değişmedi maalesef
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.940 Çözümler 56 8 Mart 2025 #4 Sürücüye bağlı bir çökme veya açılmama durumu olabilir mi? Herhangi bir uyarı hata vesaire veriyor mu?
Sürücüye bağlı bir çökme veya açılmama durumu olabilir mi? Herhangi bir uyarı hata vesaire veriyor mu?