atanamayanlar Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 492 Çözümler 1 Yer Gotham 23 Mart 2022 #1 Furkan GRFN dedi: Teşekkür ederim. Ama saçma olmuş o şekilde olması. Genişletmek için tıkla... Şu an oyun kaç GB oldu? İndirmeye korkuyorum
Furkan GRFN dedi: Teşekkür ederim. Ama saçma olmuş o şekilde olması. Genişletmek için tıkla... Şu an oyun kaç GB oldu? İndirmeye korkuyorum
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.818 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 23 Mart 2022 #2 atanamayanlar dedi: Şu an oyun kaç GB oldu? İndirmeye korkuyorum Genişletmek için tıkla... 30GB yer kaplıyor. Boyutu düştü güncellemeden sonra. Ben kişisel olarak 5 veya 10GB üstü güncelleme gelince silip yeniden yüklüyorum. Yoksa eski güncellemelerle birleşiyor ve artıyor yeri. Silip yeniden kurunca bayağı düşüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
atanamayanlar dedi: Şu an oyun kaç GB oldu? İndirmeye korkuyorum Genişletmek için tıkla... 30GB yer kaplıyor. Boyutu düştü güncellemeden sonra. Ben kişisel olarak 5 veya 10GB üstü güncelleme gelince silip yeniden yüklüyorum. Yoksa eski güncellemelerle birleşiyor ve artıyor yeri. Silip yeniden kurunca bayağı düşüyor.