K Kheopss Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:13 #1 Son güncellemeden sonra PUBG'de “kaynak bozuk” hatası alıyorum. Oyun dosyalarını doğruladım, olmadı. Sildim, yeniden yükledim, yine olmadı. Oyunu açıyorum, biraz oynuyorum, FPS'im düşüyor, oyundan atıp bu hatayı veriyor. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-12-07 at 01.02.16.jpeg 67,1 KB · Görüntüleme: 12 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 01:18
Son güncellemeden sonra PUBG'de “kaynak bozuk” hatası alıyorum. Oyun dosyalarını doğruladım, olmadı. Sildim, yeniden yükledim, yine olmadı. Oyunu açıyorum, biraz oynuyorum, FPS'im düşüyor, oyundan atıp bu hatayı veriyor.
Memolik Zeptopat Katılım 24 Kasım 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:19 #2 Aynı hatayı yaşadım, SSD'ye yükleyince düzeldi. Denemeni öneririm, belki işine yarar. Artı 0 Eksi
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.419 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:34 #3 Sürücülerin güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS K Kheopss Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:42 #4 Memolik dedi: Aynı hatayı yaşadım, SSD'ye yükleyince düzeldi. Denemeni öneririm, belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... hard diskim yok sddye kurulu zaten reis Mehmetkayice dedi: Sürücülerin güncel Genişletmek için tıkla... güncel tekrardan kontrol ettim Son düzenleme: Dün 01:47 Artı 0 Eksi
Memolik dedi: Aynı hatayı yaşadım, SSD'ye yükleyince düzeldi. Denemeni öneririm, belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... hard diskim yok sddye kurulu zaten reis Mehmetkayice dedi: Sürücülerin güncel Genişletmek için tıkla... güncel tekrardan kontrol ettim
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.419 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:51 #5 Kheopss dedi: hard diskim yok sddye kurulu zaten reis güncel tekrardan kontrol ettim Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının bulunduğu disk'e girip launcher bölümünü silin. Sonrasında steam da oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapıp dener misin? Artı 0 Eksi
Kheopss dedi: hard diskim yok sddye kurulu zaten reis güncel tekrardan kontrol ettim Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının bulunduğu disk'e girip launcher bölümünü silin. Sonrasında steam da oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapıp dener misin?