PUBG kötü doku sorunu

NothingAtHere

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar PUBG satın almıştım bende bir sorun var ve canımı sıkıyor. Oyun ayarları en yüksek (ultra) grafiklerde. Fakat yerde sürünmeye kalksam çimenlerin arası toprak berbat gözüküyor. Sanki en düşükte açıyormuşum gibi. Kayalar kalitesiz. Silah dokusu kötü. Internette bazı oynanışlar böyle değil. En azından daha kaliteli gözüküyor. Bu sorun herkeste böyleyse videolar hileli. Söyler misiniz sorun hangi tarafta?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS 30'un altına düştüğü zaman takılma gözlemlemen normal. Ama grafik ayarlarını düşürdüğün zaman FPS artışı gözlemlemen gerekir. Monitörün 60Hz ise 60 FPS'in üstünü göremezsin. Örnek olarak High veya Medium grafik ayarlarına çek ortalama olarak 50-60 FPS arasında oynuyorsan ideal grafik ayarları odur. Rahat takılmadan oynatması lazım. Ekran kartın zayıfsa online oyunlarda o da dar boğaz yapar. Bunlarda sorun yoksa driverları kontrol etmek gerek.

FPS 30'un altına düştüğü zaman takılma gözlemlemen normal. Ama grafik ayarlarını düşürdüğün zaman FPS artışı gözlemlemen gerekir. Monitörün 60Hz ise 60 FPS'in üstünü göremezsin. Örnek olarak High veya Medium grafik ayarlarına çek ortalama olarak 50-60 FPS arasında oynuyorsan ideal grafik ayarları odur. Rahat takılmadan oynatması lazım. Ekran kartın zayıfsa online oyunlarda o da dar boğaz yapar. Bunlarda sorun yoksa driverları kontrol etmek gerek.
Bunları bana anlatman garip. Biliyorum zaten. Benim konum takılma değil kardeşim. Sen FPS'yi sordun bende söyledim. Bana ayar kurcalatma. Konuya dönelim. Konu ayarlar en yüksekte olmasına rağmen dokular kalitesiz gözüküyor. Nasıl gözüktüğünü en başta anlattım.

Bunları bana anlatman garip. Biliyorum zaten. Benim konum takılma değil kardeşim. Sen FPS'yi sordun bende söyledim. Bana ayar kurcalatma. Konuya dönelim. Konu ayarlar en yüksekte olmasına rağmen dokular kalitesiz gözüküyor. Nasıl gözüktüğünü en başta anlattım.
Grafikleri yükselttikten sonra oyunu kapatıp açman gerekiyor galiba. Bir daha ki açılışta yüksek çözünürlüklü dokuları yüklüyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı