ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #11 YavuzSelim18 dedi: Yok hocam komik değildi insanlar ironi yaptı. Genişletmek için tıkla... Ha tamam komik değilse ben takipi bırakıyorum.
YavuzSelim18 dedi: Yok hocam komik değildi insanlar ironi yaptı. Genişletmek için tıkla... Ha tamam komik değilse ben takipi bırakıyorum.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.118 Çözümler 9 Yer Saratov 7 Aralık 2020 #12 Çerezlik için izlenir ama komik değil. Komik dediğin böyle bir şey olmalı; ( Küfürlü ve Kendine Müzisyen içerir! ) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çerezlik için izlenir ama komik değil. Komik dediğin böyle bir şey olmalı; ( Küfürlü ve Kendine Müzisyen içerir! ) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et