PUBG oyununa yeni başladığımda mavı kan rengi için KoreanRating yazmıştım ancak şimdi mor kan rengi yapmak istiyorum. Bunun içinde KoreanRating komutunu aktif etmemem gerekiyormuş. Nasıl aktifsizleştireceğim bilgisi olan var mı?
Kütüphaneniz üzerinden PUBG'ye sağ tıklayın, özellikleri açın. Açılan pencerede Genel bölümünün en altında "Başlatma seçeneklerini ayarla" tuşuna basın. Burada yer alan -KoreanRating kodunu kaldırın ve Tamam diyerek kapatın.
Kütüphaneniz üzerinden PUBG'ye sağ tıklayın, özellikleri açın. Açılan pencerede Genel bölümünün en altında "Başlatma seçeneklerini ayarla" tuşuna basın. Burada yer alan -KoreanRating kodunu kaldırın ve Tamam diyerek kapatın.
Diyorumya değiştirdiler. Bende kullanıyordum ama değiştiği için maviye geçtim. Baktığın videoların hepsi 10 ay önce atılmış zaten. İstiyorsan hepsini tek tek dene. Deuteranopia'yı kullan. Mor'a yakın bir renk.