B bnuewn12 Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 3 23 Mayıs 2019 #1 Oyunu yeni yükledim ve bu hatayı alıyorum, çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri pubglıte.png 170,3 KB · Görüntüleme: 83
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2019 #2 Onu bilmiyorum. Ama buradan hangi sorun ile karşılaşırsanız bakabilirsiniz: Teknik Problemler İçin Çözüm Yöntemleri - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Artı 0 Eksi
Onu bilmiyorum. Ama buradan hangi sorun ile karşılaşırsanız bakabilirsiniz: Teknik Problemler İçin Çözüm Yöntemleri - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE
KS KS B bnuewn12 Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 3 23 Mayıs 2019 #3 kaplumbaga deden dedi: Onu bilmiyorum. Ama buradan hangi sorun ile karşılaşırsanız bakabilirsiniz: Teknik Problemler İçin Çözüm Yöntemleri - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Genişletmek için tıkla... Bu sitede aldığım hatanın çözümü yok. Artı 0 Eksi
kaplumbaga deden dedi: Onu bilmiyorum. Ama buradan hangi sorun ile karşılaşırsanız bakabilirsiniz: Teknik Problemler İçin Çözüm Yöntemleri - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE Genişletmek için tıkla... Bu sitede aldığım hatanın çözümü yok.