PUBG Lite 10-20 FPS

İşletim sistemi
Windows 10
Sıcaklık değerleri fazla ise bir kasaya temizlik yapsın, termal macun yenilesin. Bilgisayar hızlandırma videolarını(ünlü olan kanalları, mesela Technopat) izleyin.

Oyunu 70FPS'de oynarken oyundan çık gir yapınca bir anda 20FPS'lere düştü ve artmıyor.
(Yaklaşık 1 senedir 70FPS'lerde oynuyordu arkadaşım oyunu)

Seni şimdi hatırladım, PUBG Lite konusunda bana küfür eden kişiydin sen

Oyunu 70FPS'de oynarken oyundan çık gir yapınca bir anda 20FPS'lere düştü ve artmıyor.
Ya kardeşim sıcaklıklar ve gir çıkın ne alakası var?
Sistemi temizleyin, macun yenileyin ve sistem hızlandırma videolarını uygulayın.

Kontrol et & Onar olması lazımdı eğer yanlış hatırlamıyorsam. Denediniz mi ?

Ya kardeşim sıcaklıklar ve gir çıkın ne alakası var?
Sistemi temizleyin, macun yenileyin ve sistem hızlandırma videolarını uygulayın.

1 dakika önce 70FPS olan oyun 1 dakika sonra 20FPS oluyor ve sıcaklıklar normal?

1 dakika önce 70FPS olan oyun 1 dakika sonra 20FPS oluyor ve sıcaklıklar normal?
Oyun dosyaları bozulmuş olabilir oyun dosyalarını doğrulama seçeneği varsa onu deneyin yoksa silip yüklemeyi deneyin veya görev yöneticisinden önceliğini kontrol edin arkaplanda bir programdan dolayı oluyor olabilir driverleri güncelleyin termal macun vb. gibi yenilemeleri yapın.

Ben daha yeni farkediyorum konunun başlığını PUBG Lite 60FPS'lerdeyken 20FPS'lere düştü olarak yazmıştım ama moderatörler nedense PUBG Lite 20FPS yapmışlar onu
Ben daha yeni farkediyorum konunun başlığını PUBG Lite 60FPS'lerdeyken 20FPS'lere düştü olarak yazmıştım ama moderatörler nedense PUBG Lite 20FPS yapmışlar onu

Bu yüzden sistem özelliği yazmaya gerek duymamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…