Çözüldü PUBG Lite "a monitör program" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

301517

Kilopat
Makaleler
4
PUBG Lite "a monitör program has been found running in your System hatası alıyorum, Defender kapalı herhangi IO ya da virüs programı yok. 3.parti yazılım yok.

Çözüm
CCleaner ile alakası yok. Sistemdeki yazılımlar nelerdir? Process Monitor gibi bir yazılım varsa kaldırın. Olmazsa CMD'ye shutdown /r /f /t 0 komutunu girin.
Ben çok anlamıyorum ama oyunu kaldırıp CCleaner'dan bir kayıt defterini temizleyin. Tekrar kurun.

CCleaner ile alakası yok. Sistemdeki yazılımlar nelerdir? Process Monitor gibi bir yazılım varsa kaldırın. Olmazsa CMD'ye shutdown /r /f /t 0 komutunu girin.

Çözüm

Vardı. Dün indirdim, bir bakayım ama denetim masasında yok. Nerede bulacağım?

Şimdilik kaldırmayın bakalım, dediğim komutla sistemi yeniden başlatın. Kaydedilmemiş bir çalışmanız vs. varsa önce onu kaydedip sonra girin komutu ama.

Bu hatayı ProcMon bellekte çalıştığı için alıyorsunuz. Verdiğim komut da sistemi kapatıp çalışan uygulamaları kapatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…