PUBG Lite açılmama sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

ronark

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, internette uzun bir araştırma yaptım fakat hiçbir yöntem ile düzeltemedim. Binaries klasörünü silmekten tutunda Launcher açıkken PUBGLITE.exe ile girmeyi de denedim. Hangi yöntemi denediysem olmadı son çare format düşünüyorum bir ihtimal düzelir diye, sizce nasıl düzeltebilirim?
Not: Fotoğraftaki ekranda takılı kalıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    267,7 KB · Görüntüleme: 54
Bende de açılmıyor ama ekran kartı sürücüsüyle alakası olduğunu söylüyorlardı.PUBG Lite ana sayfasındaki Directx yazılımını kurmayı dene.Benim ekran kartım yok APU sistem kullanıyorum ve sorunum çözülmedi.Sen dene istersen.Eğer olursa nasıl yaptığını da söyleyebilir misin

Bazı zamanlar da bende de oluyor aynısı, launcheri kapatıp tekrardan açınca düzeliyor. Formatlık bir durum yok burda hemen formata gitmeyin. 😀 En kötü oyunu silin yeniden yükleyin.

Ping Lite launcher başlı başına sorunlu. Ayrıca lite ilk piyasaya sürülürken Türkiye sunucusu açıyoruz diye kelime oyunu yaptılar. Aslında öyle bir şey söz konusu değil yani Türkiye de bir liste sunucusu yok. Yurtdışında Türkiye'den oyuncuların bağlanabildikleri sunucu var. Zaten packet loss ve ping miktarindan anlarsınız. Çok kalabalık yere atladığınızda farkedersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı