A akif kerem Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 2 19 Eylül 2020 #1 PUBG Lite indirdim kurdum ama herhangi bir şey olmadı. Bilen varsa yazabilir mi?
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2020 #11 ArdaMert dedi: DX 11 desteklemeyen ekran kartına sahip olabilir. Bilgisayarın desteklemesi önemli değil ekran kartının önemli. Genişletmek için tıkla... Gene de DX 11 desteklemeyen ekran kartına sahip olma ihtimali düşük . Zaten biliyorum Artı 0 Eksi
ArdaMert dedi: DX 11 desteklemeyen ekran kartına sahip olabilir. Bilgisayarın desteklemesi önemli değil ekran kartının önemli. Genişletmek için tıkla... Gene de DX 11 desteklemeyen ekran kartına sahip olma ihtimali düşük . Zaten biliyorum
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 19 Eylül 2020 #12 FurkanBos dedi: Gene de DX 11 desteklemeyen ekran kartına sahip olma ihtimali düşük . Zaten biliyorum Genişletmek için tıkla... Fakat burada ihtimalleri konuşmuyoruz, nereden biliyorsun arkadaşı falan mısın? Artı 0 Eksi
FurkanBos dedi: Gene de DX 11 desteklemeyen ekran kartına sahip olma ihtimali düşük . Zaten biliyorum Genişletmek için tıkla... Fakat burada ihtimalleri konuşmuyoruz, nereden biliyorsun arkadaşı falan mısın?
KS KS A akif kerem Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 2 20 Eylül 2020 #13 baran_basaran dedi: Aynısı bende de olmuştu ekran kartı sürücüsünü güncelledim açılmıştı. Tavsiyem ekran kartı sürücüsünü güncellemeniz. Genişletmek için tıkla... Sen varya adamsın adam. Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Aynısı bende de olmuştu ekran kartı sürücüsünü güncelledim açılmıştı. Tavsiyem ekran kartı sürücüsünü güncellemeniz. Genişletmek için tıkla... Sen varya adamsın adam.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #14 Mesela Yani dedi: Ekrana falan görüntü gelmedi mi? Launcher falan hiç gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Bu video ne alaka? Artı 0 Eksi
Mesela Yani dedi: Ekrana falan görüntü gelmedi mi? Launcher falan hiç gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Bu video ne alaka?