E erenshn55 Hectopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 54 4 Ekim 2019 #1 Lochart dedi: Eğer işim iptal olursa birkaç saat sonra bakabilirim olmazsa gece 12 gibi bakarım. Genişletmek için tıkla... Dostum benimde PC aynı sekıl. PUBG Lite'ı acıyorum kapanıyor. Islemcı sıcaklıgı 60'ı gecmıyor. Ekran kartı 50 ama kapanıyor. Bir de LOL'de cok drop yıyorum. G3258 ıslemcı var RX470 ekran kartı darbogaz mı yapıyor sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2019
Lochart dedi: Eğer işim iptal olursa birkaç saat sonra bakabilirim olmazsa gece 12 gibi bakarım. Genişletmek için tıkla... Dostum benimde PC aynı sekıl. PUBG Lite'ı acıyorum kapanıyor. Islemcı sıcaklıgı 60'ı gecmıyor. Ekran kartı 50 ama kapanıyor. Bir de LOL'de cok drop yıyorum. G3258 ıslemcı var RX470 ekran kartı darbogaz mı yapıyor sorun nedir?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 4 Ekim 2019 #2 PSU baktın mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2019
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Ekim 2019 #3 Sıcaklıklar normal olmasına rağmen PC kapanıyorsa sorun genelde güç kaynağındadır. Ekran kararması oluyorsa da sorun genelde ekran kartında oluyor.
Sıcaklıklar normal olmasına rağmen PC kapanıyorsa sorun genelde güç kaynağındadır. Ekran kararması oluyorsa da sorun genelde ekran kartında oluyor.
E erenshn55 Hectopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 54 5 Ekim 2019 #4 Recep Baltaş dedi: Sıcaklıklar normal olmasına rağmen PC kapanıyorsa sorun genelde güç kaynağındadır. Ekran kararması oluyorsa da sorun genelde ekran kartında oluyor. Genişletmek için tıkla... abi güç kaynağıda daha alalı 6 ay bile olmadı kasayı neden boyle bırsey yapsınkı
Recep Baltaş dedi: Sıcaklıklar normal olmasına rağmen PC kapanıyorsa sorun genelde güç kaynağındadır. Ekran kararması oluyorsa da sorun genelde ekran kartında oluyor. Genişletmek için tıkla... abi güç kaynağıda daha alalı 6 ay bile olmadı kasayı neden boyle bırsey yapsınkı