PUBG Lite'ı yükledim ve kurdum ama Launcher'ı çalıştırdığımda şu hatayı aldım. (Bilgisayarım Windows 8.1):
Kısa bir araştırmadan sonra bu hatanın Microsoft Visual C++'ın en son sürümünün yüklü olmamasından kaynaklandığını söyleyen videolara rastladım ve o videolarda çözüm olarak Microsoft Visual C++'ın en son sürümünü tekrardan indirmeyi gösteriyorlardı. Ben de tekrardan kurdum ve defalarca PUBG Lite'ı silip tekrar kurdum. Aşağıdaki screenshotlarda gördüğünüz gibi gerekli olan tüm yan uygulamaların(Microsoft Visual C++. NET Framework 4.52, ve DirectX 11) olmasına rağmen yine açılmadı:
Onun dışında; tüm Windows Update güncelleştirmelerinin yapılması veya Windows 10'a geçilmesi çözümlerini gördüm fakat her ikisi de çok uzun ve zahmetli olduğundan başka bir çözüm aramaktayım.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
Bende windows 8.1 kullanıcısıyım. Bende aynı hataları alıyordum sorunu çözdüm çok şükür. Önce eksik "dll" dosyalarını internetten indirip "system32" klasörüne attım. Fakat daha sonra "terminate yordam giriş hatası" vermeye başladı. Windows güncellemelerini tamamen yapınca bu hatadan kurtuluyorsun.
Eğer bu işlemler çözüm olmaz ise windows 10 a geçmeni tavsiye ederim. Windows 8.1 sorunlu bir sistem..
Ben de Windows 8.1 kullanıcısıyım. Ben de aynı hataları alıyordum sorunu çözdüm çok şükür. Önce eksik "DLL" dosyalarını internetten indirip "system32" klasörüne attım. Fakat daha sonra "terminate yoradam giriş hatası" vermeye başladı. Windows güncellemelerini tamamen yapınca bu hatadan kurtuluyorsun.
Eğer bu işlemler çözüm olmaz ise Windows 10'a geçmeni tavsiye ederim. Windows 8.1 sorunlu bir sistem.
PUBG Lite - PlayerUnknown's Battlegrounds
Yazısına tıkla, seni bir siteye yönlendirecek. Orada indire bas yani download a tıkla setup u kur oyna.
Sorun çıkmayacaktır güvenebilirsin.