PUBG Lite çöküyor

M.Eren Mutlu

Hectopat
Daha fazla  
PUBG Lite'ı açınca ayarları yapacağım, ayarlara girdiğim gibi PC çöküyor. Ayar yapmadan maça giriyorum 5 dk geçmeden çöküyor. Rapor paylaşamam çünkü PC çöküyor. Sorunun çözmünü bilen varsa yazabilir mi?

1 Sene önce oynuyordum, sonra taşındık. internet yoktu, silmiştim (Sonra virüs olayları oldu. Format attım, güncelledim PC'yi. 1 hafta önce internet aldık, indirdim. Anlattığım gibi oldu).
@Recep Baltaş bi bakarmısınız?

Son düzenleme:
Bilgisayarın kaldırmıyor olabilir. Oyunda teknik bir hata olabilir. Birincisi için yapabileceğin bir şey yok ama bence ikincisidir çünkü forumlarda aynı sorunu yaşayan kişiler de var. Bir kişinin yazdığına göre düşük grafiklerden yükseğe çekince sorunu çözülmüş. Ayarlara hiç giremiyorsan Win+r yapıp %appdata% yaz ve Enter'a tıkla. Çıkan dosyalardan PUBG Lite'ı seç ve sil. Ardından yeniden Win+r yapıp bu sefer %localappdata% yaz ve yine çıkan dosyalardan PUBG Lite'ı seçip sil. Ardından çöp kutusunu boşalt ve oyunu yeniden indir. Büyük ihtimalle eksik dosyalardan kaynaklı bir hata. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı