PUBG Lite oynuyorum HD 5450 GPU var ve FPS gidip geliyor. Çözünürlüğümü 640x480'de kullanıyorum bunu daha da düşürebilir miyim? Monitürüm VGA ve Max 1368X760 çözünürlüğünü destekliyor. Kötü görüntü umrumda değil FPS olsun yeter.
PUBG Lite oynuyorum HD 5450 GPU var ve FPS gidip geliyor. Çözünürlüğümü 640x480'de kullanıyorum bunu daha da düşürebilir miyim? Monitürüm VGA ve Max 1368X760 çözünürlüğünü destekliyor. Kötü görüntü umrumda değil FPS olsun yeter.
Sıradan pc oyunlarında zaten genellikle 800x600 olur ben bu kadar düşük çözünürlüğün olduğuna bile şaşırdım sana tavsiyem çok fps drop yiyorsan arkaplanda çalışan uygulamalarını durdur. Mesela Steam, uTorrent, IDM vb. sürekli internet gerektiren uygulamalar arkaplanda fazlasıyla ram harcayabilir. Onun dışında bilgisayarınızı güç yönetimi menüsünden Yüksek Performans moduna alın.