PUBG Lite oynuyorum HD 5450 GPU var ve FPS gidip geliyor. Çözünürlüğümü 640x480'de kullanıyorum bunu daha da düşürebilir miyim? Monitürüm VGA ve Max 1368X760 çözünürlüğünü destekliyor. Kötü görüntü umrumda değil FPS olsun yeter.
Bence tam bilgisi olmayan kişilere yaptırtmayın örneğin ben pek bilmem şu mhz değerleri konusunda çok bilgiliyim diyemem ki aşırı ısınmadan dolayı kart yanabilir.
Bence tam bilgisi olmayan kişilere yaptırtmayın örneğin ben pek bilmem şu MHz değerleri konusunda çok bilgiliyim diyemem ki aşırı ısınmadan dolayı kart yanabilir.
hayır işe yaramıyor aslında benim derdim fps drop 4gb ram var ama oyundayken ram kullanımım 1.9 gb'ı geçmiyor oyunum akıcı ama çok fazla fps drop var.44 fps'den 21 fps' düşüyor her 10 sayniyede bir