PUBG Lite çözünürlüğümü 360P yapabilir miyim?

Gxraycing

Centipat
PUBG Lite oynuyorum HD 5450 GPU var ve FPS gidip geliyor. Çözünürlüğümü 640x480'de kullanıyorum bunu daha da düşürebilir miyim? Monitürüm VGA ve Max 1368X760 çözünürlüğünü destekliyor. Kötü görüntü umrumda değil FPS olsun yeter.

ASUS HD 5450 OC ile iyi gidiyor bence overclock yap.
Bence tam bilgisi olmayan kişilere yaptırtmayın örneğin ben pek bilmem şu mhz değerleri konusunda çok bilgiliyim diyemem ki aşırı ısınmadan dolayı kart yanabilir.

Bence tam bilgisi olmayan kişilere yaptırtmayın örneğin ben pek bilmem şu MHz değerleri konusunda çok bilgiliyim diyemem ki aşırı ısınmadan dolayı kart yanabilir.

Ben o kartı kullandığım için söyledim OC'den etkilenmiyor.
MSI Afterburner'den MHz'leri sona alırsan hiçbir sıkıntı olmaz.

Ben o kartı kullandığım için söyledim OC'den etkilenmiyor.
MSI Afterburner'den MHz'leri sona alırsan hiçbir sıkıntı olmaz.
Anladım hocam kusura bakmayın ben hala milattan önceki ekran kartı ve anakartı kullandığım için Overclock mevzusuna yabancı kaldım

640x480'den aşağıda oyunu oynayamazsın.
Bu arada HD5450 ASUS ekran kartında Ultra'da kasmadan oynanıyor.
hayır asus eah hd5450 pubg litede 40 fps ve sabit değil işlemcim i3 2100 4gb ram
Grafik ve çözünürlük arttır yükü ekran kartına ver değişimi göreceksin.
İşlemcin çok yoruluyor düşük çözünürlük ve grafiklerde.
FPS kaybı bu yüzden.
1280x720 de oynadim 21 fps
Ayarları arttırıp Çözünürlüğü yükselt, Büyük ihtimalle işlemcin kötüdür. Tavsiyem yükü İşlemciden kaldırıp Ekran kartına vermen.
hayır işe yaramıyor aslında benim derdim fps drop 4gb ram var ama oyundayken ram kullanımım 1.9 gb'ı geçmiyor oyunum akıcı ama çok fazla fps drop var.44 fps'den 21 fps' düşüyor her 10 sayniyede bir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…