PUBG Lite "Corrupted EXE File!" Hatası

abdullah071

Centipat
Bilgisayarım Win 10 idi ancak Win 8 Pro'ya geçtiğimde PUBG Lite kurduğumda buna benzer bir çok hata almaya başladım, üstelik en güncel sürücüler yüklüyken oyun içi atıyor ve bazen buna benzer hata da alıyorum. Ekran kartım AMD HD5570, bu sorun can sıkıcı hale gelmeye başladı. Çözebilir miyiz?

Screenshot_1.png

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum hatta ekran kartlarımız bile aynı rica etsem sorunu çözdüğün zaman msj olarak buraya yazabilir misin? Bir de işlemcin nedir? Teşekkürler

O zaman virüs programın virüs görüyordur onu , defender kapatıp dene yada dışlamalara ekle , yada virüs oyun bulaşıyordur , problem ya virüs , yada antivirüs :D

anti virüs yüklemedim ayrıca windows defenderi de kapatıyorum gene aynı hata alıyorum
Oyunu farklı bir klasöre kurmayı dene.

3 farklı hdd ye kurdum aynı hataları veriyor oyun içi dosya siliyor :(
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum hatta ekran kartlarımız bile aynı rica etsem sorunu çözdüğün zaman msj olarak buraya yazabilir misin? Bir de işlemcin nedir? Teşekkürler

tamamdır usta işlemcim i5 2310 2.90ghz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı