X xarda Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 PUBG Lite indirmeye çalışıyorum fakat setup dosyası inmiyor ve dosya eksik hatası veriyor.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #2 Farklı bir tarayıcıdan indirmeyi deneyin. Örneğin Microsoft Edge'den indirmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #3 Download Manager indirip öyle yüklemeyi deneyin daha hızlı ve sorunsuz iner. Artı 0 Eksi
KS KS X xarda Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #4 RFKaya dedi: Farklı bir tarayıcıdan indirmeyi deneyin. Örneğin Microsoft Edge'den indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... denedim fakat olmadı Spade427 dedi: Download Manager indirip öyle yüklemeyi deneyin daha hızlı ve sorunsuz iner. Genişletmek için tıkla... oldu teşekkür ederim Artı 0 Eksi
RFKaya dedi: Farklı bir tarayıcıdan indirmeyi deneyin. Örneğin Microsoft Edge'den indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... denedim fakat olmadı Spade427 dedi: Download Manager indirip öyle yüklemeyi deneyin daha hızlı ve sorunsuz iner. Genişletmek için tıkla... oldu teşekkür ederim
Mertxkaan Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 Bulunduğumuz bölge ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. VPN bağlantısı kurunca indiriverdi Artı 0 Eksi
CROWman Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #6 Download Manager paralı. Artı 0 Eksi
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #7 CROWman dedi: Download Manager paralı. Genişletmek için tıkla... @Enes3078'in paylaştığı FDM ücretsiz. Free Download Manager (FDM) (64 bit) Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten... www.technopat.net Artı 1 Eksi
CROWman dedi: Download Manager paralı. Genişletmek için tıkla... @Enes3078'in paylaştığı FDM ücretsiz. Free Download Manager (FDM) (64 bit) Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten... www.technopat.net
CROWman Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #8 Sağol Bu arada nasıl indirebiliriz. Artı 0 Eksi