Çözüldü PUBG Lite "dx11 feature level 10.0 is required to run the engine" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

usknsk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan birkaç hafta önce PUBG Lite'ı sorunsuz şekilde oynuyordum. Oyuna güncelleme geldi ve güncelledim. Oyuna girdiğimde çok saçma bir şekilde bu hatayı verdi "dx11 feature level 10.0 is required to run the engine". Oyunu sildim geri yükledim ama sorun hala devam ediyor. Tüm driver'larım felan her şey güncel olmasına rağmen bu hatayı alıyorum. Lütfen yardım edin baya sinirlerimi bozdu.

Dosya Ekleri

• pb.PNG
    204 KB · Görüntüleme: 145
Sorununuzla alakalı değil, özür dilerim ama Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Yoksa VPN, Proxy vs ile mi kullanıyorsunuz?
Şu an Türkiye'de yok oyun. Vpn ile giriliyor. Vpn olarak Softether VPN Client kullanıyorum.

Ekran kartınızı ve sistem özelliklerinizi yazarmısınız.
Sistem özellikleri:
Intel Core i3 2310 2.10ghz
Amd Radeon 7400m+intel hd graphics 3000
4 gb ram

Bu kadar yeter galiba.

Bu arada bu hatadan önce en az 60 fps alıyordum. Kaldırıyor yani.

banada yardm edermisiniz bende ayni hatayi yaşyorum
Kankam çözüm basitmiş çözdüm ben. Denetim masasına gir. Ordan aygıt yöneticisini aç. Ekran kartına sağ tıkla. Sürücü güncelle de. Güncelleyince sorun çözüldü bende.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…