F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.573 Çözümler 83 18 Mayıs 2019 #1 PUBG Lite e-posta nasıl değiştirilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2019
Hüseyin Boz Decapat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Mayıs 2019 #2 Home - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS manage your PUBG global account here accounts.pubg.com Giriş yaptıktan sonra ''change mail'' tıklayarak değiştirebilirsin.
Home - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS manage your PUBG global account here accounts.pubg.com Giriş yaptıktan sonra ''change mail'' tıklayarak değiştirebilirsin.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 18 Mayıs 2019 #3 Hüseyin Boz dedi: Home - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS manage your PUBG global account here accounts.pubg.com Giriş yaptıktan sonra ''change mail'' tıklayarak değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım var ama hata alıyorum"Bu e-posta ve şifre kullanılarak oluşturulmuş bir hesap bulunamadı."
Hüseyin Boz dedi: Home - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS manage your PUBG global account here accounts.pubg.com Giriş yaptıktan sonra ''change mail'' tıklayarak değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım var ama hata alıyorum"Bu e-posta ve şifre kullanılarak oluşturulmuş bir hesap bulunamadı."
Eskalivir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 23 Çözümler 1 15 Temmuz 2019 #4 bende aynı sorunu almaya başladım çözüm varmı ? şifresimi sıfırlayarak giriş yapıyorum
Hüseyin Boz Decapat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Temmuz 2019 #5 Eskalivir dedi: bende aynı sorunu almaya başladım çözüm varmı ? şifresimi sıfırlayarak giriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okudunuz mu?
Eskalivir dedi: bende aynı sorunu almaya başladım çözüm varmı ? şifresimi sıfırlayarak giriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okudunuz mu?
Eskalivir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 23 Çözümler 1 15 Temmuz 2019 #6 Hüseyin Boz dedi: Yazdığımı okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... okudumda hüseyin bey cevap aslında ismail akpınara a idi
Hüseyin Boz dedi: Yazdığımı okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... okudumda hüseyin bey cevap aslında ismail akpınara a idi