Merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce görüntü kalitesi gayet net olan PUBG Lite formattan sonra çözünürlüğü çok fazla düştü. Araştırdım, forumları okudum, sildim yeniden yükledim ama çözüm bulamadım. Başka oyunlar denedim onlar da hiçbir sorun bulunmuyor.
Intel Core i5 NVIDIA 940MX
Merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce görüntü kalitesi gayet net olan PUBG Lite formattan sonra çözünürlüğü çok fazla düştü. Araştırdım, forumları okudum, sildim yeniden yükledim ama çözüm bulamadım. Başka oyunlar denedim onlar da hiçbir sorun bulunmuyor.
Intel Core i5 NVIDIA 940MX
Windows Görüntü Ayarları, Nvidia Denetim Masası ayarları, Oyun içi Video Ayarları, bunlarda bir aksilik yanlışlık var mı kontrol ediniz, SS atabilirsiniz çözemezseniz bu saydığım ayarları, daha iyi yardımcı oluruz.
Anti aliasing yani kenar yumuşatma bulanıklık yapar. En düşükte kullanın. Onun dışında doku hariç her şey yine en düşükte olsun zaten. Eğer hala devam ediyorsa NVIDIA ayarlarından da FXAA vb. kapatın açıksa.
Hocam internet bağlantınızla da ilgili bazen düşük oluyor çıkıp tekrar giriş yapınca düzeliyor ama, istersen bir de Windows ayarlar->Uygulamalar-> İsteğe bağlı özellikler -> özellik ekle -> Grafik araçları'nı yükle. Bakalım belki çözer garip garip hatalara çözüm oluyor bazen, zararı da yok.
Windows Görüntü Ayarları, Nvidia Denetim Masası ayarları, Oyun içi Video Ayarları, bunlarda bir aksilik yanlışlık var mı kontrol ediniz, SS atabilirsiniz çözemezseniz bu saydığım ayarları, daha iyi yardımcı oluruz.