PUBG Lite Ekran Bulanıklığı

Emrhoztrk

Centipat
Merhabalar bilgisayarıma format atmadan önce görüntü kalitesi gayet net olan PUBG Lite formattan sonra çözünürlüğü çok fazla düştü. Araştırdım, forumları okudum, sildim yeniden yükledim ama çözüm bulamadım. Başka oyunlar denedim onlar da hiçbir sorun bulunmuyor.
Intel Core i5 NVIDIA 940MX

Ekran ölçeğini ve çözünürlüğü yükseltin.

Ölçeklendirmeyi 100 yapın. Oyun içi ayarlarından. Nvidia ayarlarını da oyun dışından sıfırlayın.

Anti aliasing yani kenar yumuşatma bulanıklık yapar. En düşükte kullanın. Onun dışında doku hariç her şey yine en düşükte olsun zaten. Eğer hala devam ediyorsa NVIDIA ayarlarından da FXAA vb. kapatın açıksa.

"Dynamic Resolution" seçeneğindeki tik işaretini kaldır ve ekran ölçeklendirmesinin 100 olduğunu kontrol et düzelecektir.

Hocam internet bağlantınızla da ilgili bazen düşük oluyor çıkıp tekrar giriş yapınca düzeliyor ama, istersen bir de Windows ayarlar->Uygulamalar-> İsteğe bağlı özellikler -> özellik ekle -> Grafik araçları'nı yükle. Bakalım belki çözer garip garip hatalara çözüm oluyor bazen, zararı da yok.

Herhalde oyun içinde oyun ayarlarını kontrol ettiniz değil mi?
Evet Hocam bir sorun yok oyun içi ayarlarında
"Dynamic Resolution" seçeneğindeki tik işaretini kaldır ve ekran ölçeklendirmesinin 100 olduğunu kontrol et düzelecektir.
Ölçeklendirmeyi 100 yapın. Oyun içi ayarlarından. Nvidia ayarlarını da oyun dışından sıfırlayın.
Ölçeklendirme 100 efendim

Dosya Ekleri

• 1.png
    83 KB · Görüntüleme: 321
  • 2.png
    150 KB · Görüntüleme: 313
  • pubg1.png
    75,7 KB · Görüntüleme: 323
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…