PUBG Lite Ekran Kartı Isınma Sorunu

Snayperska

Megapat
Yer
Darıca/KOCAELİ
Daha fazla  
Merhaba dostlar, PUBG Lite (En düşük ayarlarda) oynarken hatta giriş ekranında bile ekran kartım acayip ısınıyor fanları da haliyle acayip hızlı dönüyor bu durum beli kıllandırdı acaba oyunda mı optimizasyon sorunu var benim PC'de mi bir sorun var diye düşünmedim değil ancak CS:GO, LOL, Battlefield 3, gibi oyunları da oynuyorum bu kadar ısınma olmuyor maksimum 72 derece gördüm diğer oyunlarda full çözünürlüklerde 1920x1080p'de. Sistem driverları güncel, kasa temizliği, ekran kartı ve işlemcinin macunları falan yeni sürüldü ve düzenli bir şekilde bakımlarını yapıyorum. Oyun içi ve giriş ekranı resimlerini ekliyorum ve bilen arkadaşlardan sorunun çözümü için yardımlarını bekliyorum. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• PUBG LİTE.jpg
    265,9 KB · Görüntüleme: 274
  • PUBG LİTE 2.jpg
    265,3 KB · Görüntüleme: 204
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisiyarin sistem gereksinimlerini yazsaydın. Fakat 80-85 arası normal değerler 85+ tehlikeli dereceler , yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Iyi forumlar.

Şimdi simtemin düşük sistem ise fazla zorlama derim. Sürekli zorladığın sürece ısınıp yanma ihtimali var. Bir önceki arkadaşın dediği gibi degerler idare eder

Sistemim şu şekilde;
♦ 𝐀𝐒𝐔𝐒 𝐁𝟖𝟓 𝐕𝐀𝐍𝐆𝐔𝐀𝐑𝐃 ♦ 𝐢𝐍𝐓𝐄𝐋 𝐢𝟓-𝟒𝟒𝟔𝟎 (𝐒𝐓𝐎𝐂𝐊 𝐅𝐀𝐍) ♦ 𝐏𝐎𝐖𝐄𝐑𝐂𝐎𝐋𝐎𝐑 𝐑𝟗 𝟐𝟕𝟎𝐗 𝐏𝐂𝐒+ 𝟐𝐆𝐁 𝟐𝟓𝟔𝐁𝐢𝐓 ♦ 𝐒𝐀𝐌𝐒𝐔𝐍𝐆 𝟖𝟓𝟎 𝐄𝐕𝐎 𝟏𝟐𝟎𝐆𝐁 ♦ 𝐂𝐎𝐑𝐒𝐀𝐢𝐑 𝐕𝐄𝐍𝐆𝐄𝐀𝐍𝐂𝐄 𝐏𝐑𝐎 𝟐𝐱𝟒𝐆𝐁 𝟏𝟔𝟎𝟎𝐦𝐡𝐳 ♦ 𝐃𝐄𝐋𝐋 𝐄𝟐𝟐𝟏𝟒𝐇 𝟐𝟏.𝟓" 𝟓𝐦𝐬 ♦ 𝐒𝐇𝐀𝐑𝐊𝐎𝐎𝐍 𝐒𝟏𝟎𝟎𝟎 𝐖𝐈𝐍𝐃𝐎𝐖 ♦ 𝐂𝐎𝐑𝐒𝐀𝐢𝐑 𝐕𝐒𝟓𝟓𝟎 𝟖𝟎+ ♦ 𝐋𝐎𝐆𝐢𝐓𝐄𝐂𝐇 𝐆𝟒𝟎𝟐 ♦ 𝐋𝐎𝐆𝐢𝐓𝐄𝐂𝐇 𝐆𝟏𝟎𝟓 ♦ 𝐑𝐎𝐂𝐂𝐀𝐓 𝐒𝐘𝐕𝐀 ♦ 𝐖İ𝐍𝐃𝐎𝐖𝐒 𝟏𝟎 𝐏𝐑𝐎 ♦

Dostum kare hızı 300 ise gayet normal. Sistem en son FPS değerine göre çalışıyor. Kare hızını 144 altına çekersen sorun çözülür.

Dostum kare hızı 300 ise gayet normal. Sistem en son FPS değerine göre çalışıyor. Kare hızını 144 altına çekersen sorun çözülür.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Sanırım yüksek değerdeydi o ayar. Dediğin gibi yapıp deneyeceğim
Dediğin gibi yaptım sorun kalmadı. Bu oyunun bu kadar kasacağını düşünmediğimden yukarı çekmiştim ayarları sanırım optimizasyon sorunu var pubg lite'de. Steamdeki pubg'de bile böyle değil ayarlarım daha yüksek fps de aynı oranda.Teşekkürler tekrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…