PUBG Lite GeForce NOW'a gelebilir!

tarikk78

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Resimde göründüğü gibi gelebilirmiş. Siz de yorum atın ve getirsinler hem daha fazla oyuncu oynama imkanı bulur.

Dosya Ekleri

• pubg.png
    pubg.png
    51,3 KB · Görüntüleme: 107
PUBG Lite zaten bir yıldır geleceği muğlakta duran bir oyundu. Yakın zaman sonra sunucularını da kapatacaklar. Böyle bir oyunu GFN´e eklemeleri çok saçma olurdu. Steam PUBG sürümü Google ile anlaşıldığı için Stadia´da var.

Zaten oyun düşük sistemler için geliştirilmiş gelmesi saçma olur. Bu konuyu gördüğümde PUBG Lite sitesine girmiştim oyunu indirecektim Technopat bizi mi? Dinliyor😂

PUBG Lite zaten bir yıldır geleceği muğlakta duran bir oyundu. Yakın zaman sonra sunucularını da kapatacaklar. Böyle bir oyunu gfn´e eklemeleri çok saçma olurdu. Steam PUBG sürümü Google ile anlaşıldığı için stadia´da var.

Bu konuyu açtığım zamanlar ekran kartım bozulmuştu ve Intel HD 2000 ile PUBG Lite oynanmadığı için PUBG Lite oynamayı çok istiyordum, aslında şimdi bakınca harbiden de gelmesi çok saçma olurmuş 😃.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı