ShadowKing Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 2 12 Eylül 2020 #1 Merhabalar, PUBG Lite oyununa giriş yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor hata ise şöyle; Buradaki giriş yap butonuna bastığımda etrafını mavi renk kaplayıp donuyor ve oyuna girmiyor.
Merhabalar, PUBG Lite oyununa giriş yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor hata ise şöyle; Buradaki giriş yap butonuna bastığımda etrafını mavi renk kaplayıp donuyor ve oyuna girmiyor.
berk12cc Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 125 12 Eylül 2020 #2 Kanka antivürüs programını kapat çalışır belki . Ben de öyle düzelmişti. Artı 0 Eksi
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Eylül 2020 #3 PUBG Lite en son desteği kesmiş diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Ömer Gül 913 Hectopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 406 12 Eylül 2020 #4 Bu oyun tam bir çöp İrkci çok insan var anabaci dovuyolar trol Ruslar var ve en kötüsü çok hileci var tavsiyem oynicaksan cod warzone oyna Artı 0 Eksi
Bu oyun tam bir çöp İrkci çok insan var anabaci dovuyolar trol Ruslar var ve en kötüsü çok hileci var tavsiyem oynicaksan cod warzone oyna
KS KS ShadowKing Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 2 27 Eylül 2020 #5 Ömer Gül 913 dedi: Bu oyun tam bir çöp İrkci çok insan var anabaci dovuyolar trol Ruslar var ve en kötüsü çok hileci var tavsiyem oynicaksan cod warzone oyna Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben kendi hatama cevap verilmesini istiyorum. Öneri vermenizi değil. 364164 dedi: PUBG Lite en son desteği kesmiş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? berk12cc dedi: Kanka antivürüs programını kapat çalışır belki . Ben de öyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Olmadı dostum. Artı 0 Eksi
Ömer Gül 913 dedi: Bu oyun tam bir çöp İrkci çok insan var anabaci dovuyolar trol Ruslar var ve en kötüsü çok hileci var tavsiyem oynicaksan cod warzone oyna Genişletmek için tıkla... Arkadaşım ben kendi hatama cevap verilmesini istiyorum. Öneri vermenizi değil. 364164 dedi: PUBG Lite en son desteği kesmiş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? berk12cc dedi: Kanka antivürüs programını kapat çalışır belki . Ben de öyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Olmadı dostum.
eraygunesen Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #6 Çözen var mı? Artı 0 Eksi