M Maykolik Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 158 29 Mayıs 2020 #1 PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2020
PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz?
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Mayıs 2020 #2 Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde Lite, grafik ayarlarını gözden geçirin. Artı 0 Eksi
Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde Lite, grafik ayarlarını gözden geçirin.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #3 Hocam sisteminizi belirtirseniz daha iyi cevaplar alırsınız. Artı 0 Eksi
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 29 Mayıs 2020 #4 Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşır mısın? Lite'ın grafikleri zaten öyle ahım şahım değil. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşır mısın? Lite'ın grafikleri zaten öyle ahım şahım değil.
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 29 Mayıs 2020 #5 Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız eskiyse olabililir akç FPS aldığınızı ve ekran kartınızı yazarsaniz sevinirim. Ve bu arada burada anormal bir durum var grafikler kötü demeyin. Artı 0 Eksi
Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız eskiyse olabililir akç FPS aldığınızı ve ekran kartınızı yazarsaniz sevinirim. Ve bu arada burada anormal bir durum var grafikler kötü demeyin.
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 29 Mayıs 2020 #6 Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Lite grafikleri kendinden öyle, ben Ultra'da oynuyorum yine de uzaktaki nesneler çamur gibi oluyor. Artı 0 Eksi
Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Lite grafikleri kendinden öyle, ben Ultra'da oynuyorum yine de uzaktaki nesneler çamur gibi oluyor.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #7 Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam AMD mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Maykolik dedi: PUBG Lite indirdim ama yollar siyah ve grafikler çok kotü, ağaclar falan piksel piksel. Lütfen yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam AMD mi kullanıyorsunuz?
Michael/Scofield Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 509 29 Mayıs 2020 #8 enter dedi: Hocam AMD mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #9 N. Michael/Scofield dedi: Genişletmek için tıkla... Nesi komik anlamadım. Artı 0 Eksi
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #10 Görüntü atma şansın var mı? Artı 0 Eksi