Ç çınar güzel Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1 31 Mayıs 2019 #1 Abi aynı hatayı veriyor. Her şeyi yaptım fakat en sondaki dosyayı bilgisayar 1. kademede son diyor ve o yüzden yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Abi aynı hatayı veriyor. Her şeyi yaptım fakat en sondaki dosyayı bilgisayar 1. kademede son diyor ve o yüzden yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Mayıs 2019 #2 @Silinen üye moderatörleri anlamak zor. Artı 0 Eksi
R Real Life Ziyaretçi 31 Mayıs 2019 #3 çınar güzel dedi: Abi aynı hatayı veriyor. Her şeyi yaptım fakat en sondaki dosyayı bilgisayar 1. kademede son diyor ve o yüzden yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hatanın ne olduğunu yazarsanız yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
çınar güzel dedi: Abi aynı hatayı veriyor. Her şeyi yaptım fakat en sondaki dosyayı bilgisayar 1. kademede son diyor ve o yüzden yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hatanın ne olduğunu yazarsanız yardımcı olabiliriz.