PUBG Lite hesabını kaybettim

348103

Hectopat
Başlıkta belirttiğim gibi e-postamı kaybettim. Bu yüzden şifreyi geri alamıyorum, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz?
Öneri sunmanızı bekliyor beyefendi.
Başlıkta belirttiğim gibi e-postamı kaybettim. Bu yüzden şifreyi geri alamıyorum, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Pubg lite desteğine yazarsanız hesabınızın size ait olduğunu kanıtladıktan sonra sizin hesabınızı istediğiniz e-postaya bağlayacaklardır. Sizde o e-postaya şifre sıfırlama isteği gönderip hesabınızı geri alabilirsiniz.

Artı -1 Eksi

PUBG Lite desteğine yazarsanız hesabınızın size ait olduğunu kanıtladıktan sonra sizin hesabınızı istediğiniz e-postaya bağlayacaklardır. Sizde o e-postaya şifre sıfırlama isteği gönderip hesabınızı geri alabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim.

PUBG Lite desteğine yazarsanız hesabınızın size ait olduğunu kanıtladıktan sonra sizin hesabınızı istediğiniz e-postaya bağlayacaklardır. Sizde o e-postaya şifre sıfırlama isteği gönderip hesabınızı geri alabilirsiniz.

Bir de desteğe nereden ulaşabilirim?

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı